Subsidie duurzame inzetbaarheid: ook voor u?

Sunny Sharma, Senior SV-Specialist
25 november 2018
166x bekeken

Duurzame inzetbaarheid van uw werknemers wordt steeds belangrijker. Het ondersteunen van uw werknemers om gezond, vitaal en gelukkig te blijven draagt bij aan een sterkere organisatie. Ook de overheid erkent dit groeiende belang. Zij spoort werkgevers aan om hier actief mee aan de slag te gaan, mede in de vorm van een subsidie.

Aanvraag subsidie

Tussen 12 november en 16 november was het aanvraagtijdvak voor de ESF-subsidie Duurzame Inzetbaarheid 2018 geopend. In deze periode konden werkgevers een subsidie van maximaal € 12.500 aanvragen om hun projecten in het kader van duurzame inzetbaarheid deels te financieren. Voor deze subsidie moest ten tijde van de aanvraag een volledig projectplan ingediend worden, inclusief een budgetplan.

Ondersteuning Human Capital Scan

Human Capital Scan ondersteunde de afgelopen maanden diverse werkgevers in het opzetten van dergelijke projecten, die gericht zijn op het vergroten van de inzetbaarheid van hun werknemers. Wij namen de richtlijnen en voorwaarden van deze subsidie mee in de projectplanning: zo werd de aanvraag van deze subsidie een inherent deel van het project.

Start de voorbereiding op tijd

In april 2019 opent een nieuw tijdvak voor de aanvraag van deze subsidie. Heeft u plannen voor een project rondom duurzame inzetbaarheid? Dan adviseren wij u nu vast te starten met de voorbereiding en vormgeving ervan. Hiermee zorgt u voor een optimale match tussen de subsidievoorwaarden en uw project.

U zoekt ondersteuning

Neem contact op met Sunny Sharma:
sunny.sharma@hcscan.nl
06-46237026

, Senior SV-Specialist

Meer van deze auteur