Audits: 2x succesvol

Sil Wagenaar, Relatiemanager
19 september 2018
253x bekeken

In het (bijna) afgelopen kwartaal onderging Human Capital Alert twee verschillende audits. Het UWV toetste ons in het kader van de Ziektewet-uitvoering, en Nationale Nederlanden op het gebied van de WGA-uitvoering. Beide audits vonden plaats op ons kantoor in Den Haag in een plezierig-zakelijke sfeer.

UWV-audit

De UWV-audit richtte zich met name op de Ziektewet-uitvoering, de dagloonberekening en de communicatie met het UWV rond uitkeringsrechten. Hun bevindingen zijn positief en vormen een goede basis voor de verdere samenwerking tussen Human Capital Alert en het UWV.

Nationale Nederlanden

De audit door Nationale Nederlanden richtte zich op onze unieke preventie-aanpak die wij realiseren door de structurele inzet van ons zelfontwikkelde instrument Risico inschatting & Advies (RiA). Hiermee leveren we zowel op individueel casus- als op bedrijfsniveau ondersteuning aan opdrachtgevers.

Daarnaast lichtte de auditors van Nationale Nederlanden de inzet en resultaten van de WGA-uitvoering en re-integratiebegeleiding door voor werkgevers die bij hen zijn verzekerd.

Positieve uitslagen

Ook hier waren de bevindingen positief en bieden ze vruchtbare grond voor verdere samenwerking tussen Human Capital Alert en Nationale Nederlanden.

Meer informatie over onze preventieve- en curatieve WIA-aanpak

Vraag een van onze specialisten:
Sil Wagenaar
sil.wagenaar@hcscan.nl
(06) 1211 8345

Sil Wagenaar, Relatiemanager

Meer van deze auteur