Aanvragen subsidie praktijkleren

Yoeri Weekhout, Business Manager
8 juli 2019
277x bekeken

Aanvragen subsidie praktijkleren – dat kan over het afgelopen schooljaar. Om hiervoor in aanmerking te komen moeten leerlingen en bedrijven aan bepaalde voorwaarden voldoen. Bovendien is aanvragen alleen mogelijk in de periode tussen 2 juni en 16 september 2019.

Hoe hoog is de subsidie?

De hoogte van de Subsidie praktijkleren hangt af van het opleidingsniveau, de duur en de hoeveelheid uren die per week worden besteed aan de leerwerkplaats. Met deze informatie wordt een berekening uitgevoerd om te bepalen hoe hoog het subsidiebedrag wordt. het maximale bedrag is € 2700,- per jaar.

No cure, no pay

Bij Human Captital Scan werken experts die alles weten van deze en andere subsidies en premiekortingen. Zij kunnen de hele aanvraag van u overnemen. Dit is op basis van no cure, no pay: u loopt dus geen financiële risico’s omdat u alleen hoeft te betalen bij resultaat. Ook bent u 100% zeker dat de aanvraag correct wordt gedaan. Onze consultants controleren alle verantwoordingsdocumenten en bijbehorende zaken, zodat u zeker weet dat dit traject correct verloopt.

eHerkenning niet nodig

Voor een aanvraag subsidie praktijkleren is eHerkenning nodig, de digitale sleutel waarmee bedrijven zich kunnen aanmelden op overheidswebsites. Als wij uw aanvraag verzorgen, heeft u eHerkenning niet nodig, omdat wij hier zelf reeds gebruik van maken. Natuurlijk is uw consultant in de aanvraagperiode voltijds beschikbaar voor vragen, via telefoon en e-mail.

Wij zijn zelf een leerbedrijf

Met onze kennis en ervaring ontzorgen we jaarlijks vele werkgevers, zowel marktpartijen als overheid. Bovendien: Human Capital Scan (een van de vier bedrijven die deel uitmaken van Human Capital Services) is zelf een erkend leerbedrijf. Hierdoor weten wij als geen ander aan welke voorwaarden u moet voldoen. Wij kunnen u ook van tips voorzien met betrekking tot het aanbieden van praktijk- en werkleerplaatsen.

Aanvragen subsidie Praktijkleren

Ontzorg uw organisatie en maak gebruik van onze ervaring! Neem direct contact op met een van onze specialisten voor deze subsidie:
Joey de Klerk
joey.de.klerk@hcscan.nl
(06) 31901568

Yoeri Weekhout, Business Manager

Meer van deze auteur